Profil

Fyens Lakerings-Industri blev grundlagt i 1942 som bygningsmaler forretning. Gennem årene har virksomheden udviklet sig til i dag at være en moderne industri-lakeringsvirksomhed.

I starten af 2015 fusionerede Fyens Lakerings-Industri med Dyrup Autolakering A/S. Senere i 2022 valgte Leif af afhænde Dyrup Autolakering til yngre kræfter, og derved fortsætte med afdelingen for industrilakering.

Værkfører
Jakob Nielsen-Løkkegaard

Malermester og indehaver
Leif Henriksen

Hos Fyens Lakerings-Industri er vi særlige opmærksomme på kvalitet, og vi udfører alle vores opgaver med præcision. Vores ansatte er dygtige medarbejdere, der sætter en ære i at udføre deres håndværk med kvaliteten i højsæde. Vi har et stærkt samarbejde, der sikrer vores erhvervs- og privat kunder en optimal kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vores værksted drives til hverdag af værkfører Jakob Nielsen-Løkkegaard i tæt samarbejde med indehaver Leif Henriksen.

Malermester Leif Henriksen har gennem årene uddannet en del lærlinge indenfor autolakering (vognmaleruddannelsen), og i 2022 er vi netop blevet godkendt til at uddanne lærlinge indenfor industrilakering. I den forbindelse har vi nu vores første lærling indenfor bl.a. pulverlakering.

Vi er medlem af brancheorganisationen SKAD, hvori Leif er medlem af bestyrelsen.